The tor.talk story of Elisabet Abelin-Norell

Fd barn-neurolog. Idag är hon pensionär, 84 år ung.

Tor.talk gör min läsning mycket enklare.


Jag har använt tor.talk under 2 år då jag ser dåligt pga en ögonsjukdom. Talsyntes är ett stort stöd när jag läser mina favoritämnen. Jag har alltid varit en bokälskare och en person som följer med I vad som händer runt om I världen.

Jag använder tor.talk dagligen när jag läser e-böcker och tidningar på olika språk – på min iPad eller på min dator. Ibland är det svårt att hänga med i texten, då sänker jag hastigheten och lyssnar igen.

Tor.talk skiljer sig från andra liknande appar genom att det är så enkelt att använda, jag gillar det verkligen. Utan tor.talk skulle jag inte kunna läsa och hänga med i vad som händer i världen. 

Vi vill gärna höra din berättelse, vill du dela den med oss?

We Change Lifes