Ge din verksamhet en konkurrensfördel

Moderna organisationer behöver ta vara på sina medarbetare och talanger oavsett bakgrund. Svenska universitet erbjuder idag talsyntes till sin personal och studenter men få företag gör det.

Talsyntes borde vara ett lika självklart verktyg för människor med dyslexi, ADHD och de som föredrar att lyssna som det är med läsglasögon för den som känner att text börjat bli lite suddig. Tyvärr är det inte accepterat i arbetslivet. Bara 1 av 10 som behöver stöd är bekväm att ta upp det med arbetsgivaren enligt en studie EY gjort 2023. Att erbjuda TorTalk till alla medarbetare är en konkurrensfördel vid rekrytering samt att det ökar effektiviteten och minskar stressen till nytta för ungefär var 15:e medarbetare.

Vi erbjuder:
  Uppläsning av all text på datorn, även från företagets interna system.
  Licens för hela organisationen eller per dator och telefon.
  Utbildning, support och fakturering för organisationer.
  Högsta IT säkerhet. Text för uppläsning lämnar inte användarens dator.
  GDPR neutralt. Vi håller ingen användarinformation.

Chalmers tekniska universitet

Göteborgs universitet

Kungliga tekniska högskolan

Linköpings universitet

Lunds universitet

Uppsala universitet

Göteborgs universitet

Kungliga biblioteket

Handelshögskolan i Stockholm

80% av Sveriges universitet använder TorTalk

För framtidens medarbetare är talsyntes lika självklart som läsglasögon för de som behöver.

Hos dagens medarbetare med en dyslexidiagnos är det bara en av tio som är bekväma med att ta upp det med arbetsgivaren enligt en undersökning publicerad av EY Sverige 2023. Det är ett stort mörkertal och en betydande dold ineffektivitet hos Svenska företag.

Så här fungerar TorTalk

Här är en två minuters introduktion till TorTalk.

Se hur enkelt det är att läsa upp text från alla program på datorn inklusive verksamhetens interna system. Uppläsningshastigheten kan enkelt justeras för att exempelvis skumma en text i hög hastighet. Text i bilder och låsta dokument kan läsas upp utan problem. Det finns många olika röster och språk att välja mellan, totalt ett 60-tal röster på 20 olika språk.

YouTube player

    Vi hjälper er

    Med bred erfarenhet från universitet och såväl stora som små företag hittar vi en lösning som passar er verksamhet och medarbetare.

    Lämna ett meddelande här så hörs vi. Vill du bli fakturerad hör en av våra säljare av sig. Vi återkommer inom kort, senast om två arbetsdagar.